A hajó leírása
Búvárkodás

Szezonbeosztás/árak,

bérlési feltételek

Programlehetőségek,

uticélok

Praktikus tanácsok

utazás előtt

Képtár

Búvárkodás

 

A GITANA - 52 négyzetméteres fedélzetével - a vitorlások kategóriájában kiemelkedõen elõnyös feltételeket biztosít a búvárkodáshoz.

Búvárkodás: a készülék nélküli búvárkodás saját felszereléssel ingyenes. Horvátországban a készülékes merüléshezbúvárigazolvány szükséges, amit az engedély kiváltásakor be kell mutatni. A horvát 1 éves merülési engedély díja 100 kuna.A készülékes búvárkodás feltételeit min. 6 fős csoport esetén tudjuk biztosítani. Az előírások szerint a hajóra csak érvényespróbával rendelkező készülék vihető fel. A búvárkodás és készülékfeltöltés feltételeit külön szerződés tartalmazza.Búvárfelszerelés előzetes megállapodás alapján kölcsönözhető.

A búvártúrák az Amphora Buvár Klub közremûködésével kerülnek lebonyolításra. Horvátországban a készülékes merüléshez nemzetközi búvárminõsítés szükséges. Errõl a minõsítésrõl az Amphora honlapján talál bõvebb információt, ahol a búvártanfolyamokra is jelentkezhet.

A búvárkodás feltételeit (kompresszor, búvárvezetõ) minimum 6 fõ jelentkezése esetén tudjuk biztosítani. A vitorláson csak vizsgázott búvárok merülhetnek.

A merülés költségei

A készülék nélküli búvárkodás saját felszereléssel ingyenes.

Horvátországban a készülékes merüléshez búvárigazolvány szükséges, amit az engedély kiváltásakor be kell mutatni. A horvát 1 éves merülési engedély díja kb.:100 kuna. A készülékes búvárkodás feltételeit min. 6 fős csoport esetén tudjuk biztosítani. Az előírások szerint a hajóra csak érvényes próbával rendelkező készülék vihető fel. A búvárkodás, és a palackfeltöltés előzetes megállapodás alapján lehetséges.

 

Felszerelés kölcsönzés

Elõzetes bejelentés alapján búvárfelszerelés bérelhetõ. Ennek feltételei külön megállapodást képeznek.